ŞIRKET BAZINDA ARAÇ KIRALAMA HIZMETI

ŞIRKET BAZINDA ARAÇ KIRALAMA HIZMETI
Firmamız 2012 yılından bu yana profesyonel araba kiralama hizmeti vermektedir. Kişilere özel her model araba portföyümüzde yer almakta ve Adana oto kiralama olarak şirket bazında kiralayacağınız araçlarımız temiz bir halde hazır beklemektedirler. Şirketin küçük ya da büyük olması araba kiralamaya bir engel değildir. Yeri gelir sadece 1 araba yeri gelir aynı zaman dilimi içinde birkaç araba kiralayabilirsiniz. Birçok şirket, araç kiralamanın ve sürücülere bu şekilde araç tahsis etmenin daha avantajlı yanlarını keşfetmişlerdir. Profesyonel bir firma olarak gerek KOBİ’ler gerekse çok uluslu holdingler bizden araç kiralama konusunda destek istemektedirler. İhtiyaçlarınızı belirler belirlemez sizlere her türlü aracı sağlamak bizim en önemli işimizdir.


Yaptığımız gözlemler ve işbirliklerimiz sonucu çoğu şirketin son yıllarda filo kiralama ihtiyacı duyduğu ve bu yönde bir işlemi tercih ettiğini görmekteyiz. Adana araba kiralama hizmeti veren bir isim olarak bu yönde her türlü desteği tam olarak vermekteyiz. Bilindiği üzere bir şirket olarak banka kredisi ile bir araç almak istediğinizde yüzde 25-30 kadarını peşin ödemek zorunda kalıyorsunuz. Araç kiralama sisteminde ise, peşinat gibi bir durum söz konusu değildir. Araçların düzenli bakımı, onarımı, lastik değişimi, zorunlu trafik sigortası ile ilgili tüm masraflar, MTV ve egzoz pulu ile araç muayene ile ilgili işlemler kiralayan şirket tarafından yapılmaktadır. Bu durumda hem maddi anlamda hem de zaman anlamında şirketlerin lehine bir durum söz konusudur.


Araç kiralamanın bir diğer avantajı da araçla birlikte belli bir hizmeti de kiralamış olduğunuz gerçeğidir. Adana araç kiralama olarak sizlere araçları bakımı yapılmış, kaskosu tamamlanmış, deposu full doldurulmuş bir şekilde teslim ediyoruz. Elbette vergi avantajı da araç kiralayanları son derece memnun etmektedir. Fazla araca sahip olan şirketler bu araçlarla gerektiği gibi ilgilenilmesi için bir operasyon merkezi kurmaktadırlar. Bu da şirketlere ekstra bir yük ve masraftır. Uzun yıllardır bu işi yapan bir firma olarak hem kişiye hem de şirketlere kiraladığımız araçlarımızı en ekonomik kiralama ücretleri çerçevesinde topluyor ve sizlere oldukça avantajlı fırsatlar yaratmaya çalışıyoruz.
İlginizi Çekebilir
  • ADANA’YA YOLUNUZ DÜŞERSE
    Adana’ya şahsi aracınız olmadan seyahat edecekseniz yahut tatil için Adana’yı seçtiyseniz başvurmanız gereken en güzel yöntem; araç kiralamaktır.
  • ADANA’DA NE YENIR?
    Adana’ya gelmek için önce Google üzerinden arama yapıp bizlere ulaşıp aracınızı kiraladınız ve Adana’ya geldiniz. Şimdi aklınızda “Adana’da ne yenir” sorusu oluşmaya başlamıştır.
  • ADANA’YA GELECEKLER İÇIN “ADANACA SÖZLÜK”
    Herhangi bir sebep ile Adana’ya gelecekseniz normal sıradan konuşmalar yapılınca şok durumuna girip olaya “fransız” kalmamanız için Adanaca sözlük paylaşma gereği duyduk.
  • Adana’da Araç Kiralama Hizmetinde Güvenilir Firma Seçiminin Önemi
    Günümüzde araç kiralama hizmetini sunan birçok firma bulunmaktadır. Adana iline geldiğinizde birçok araç kiralama firmasının hizmet verdiğini görebilirsiniz. Ancak araç kiralama hizmetini alırken, güvenilir ve müşteri odaklı hizmet veren firmaların tercih edilmesi son derece önemlidir.
  • Araç Kiralama Hizmetinde Adana’da Güvenilir Firma Hangisi
    Son yıllarda önemini iyice artıran ve birçok kişinin ziyaret ettiği Adana ilimize geldiğinizde araç kiralama ihtiyacınız doğabilir. Günümüzde birçok kişi araç kiralama hizmeti alarak gidecekleri yere daha hızlı ulaşmakta ve konforlu seyahat geçirmektedir.
Whatsapp Telefon