KALITELI HIZMET

KALITELI HIZMET
Araç kiralama firmaları içerisinde ilk tercihiniz haline gelen Adana araç kiralama olarak, Adana Şakirpaşa Havalimanında bulunan ofisimizden hizmet alabilirsiniz. Yurtdışı veya yurtiçi yolculuklarınız sonrasında firmamızdan alım yapacağınız araçlar ile seyahatinizin güvenli ve güzel geçmesini sağlayabilirsiniz. Araç kiralama, uçak ile yapılan seyahatler için kolay çözüm ve hızlı bir sonuçtur. Uçaktan indiğiniz anda aracınız teslim edilir. Teslim tarihi ve saati için önceden belirlediğiniz uçağınızın iniş saatine bağlı aracınız temiz ve talep edilen donanımlarla birlikte hazır bir şekilde sizi beklemektedir.


Yolunuz düşerse, adana oto kiralama firmalarının öncüsü olan Kerem Rent A Car ile memnun kalacağınız bir hizmet alabilirsiniz. 7 gün 24 saat hizmet veren firmamız kişiye özel taleplere karşılık vererek ihtiyacınız olan hizmeti almanızı sağlamaktadır. Yolda kalma korkusu olmadan, güvenli bir sürüş deneyimini firma araçlarımız ile sağlayabilirsiniz. Araçların rutin kontrolleri yapılmış, emniyetleri A sınıfı bir hizmet alabileceğiniz kalitededir. Araç kiralama talebinizi en geç 24 saat önceden bildirdiğiniz takdirde araç seçenekleri artabilir dilediğiniz aracı seçme imkanına sahip olabilirsiniz. Adana’ya gelmeden bulunduğunuz ilden telefon ile irtibata geçebilir ya da web sitemiz üzerinden bizlerle iletişim kurabilirsiniz. Hızlı rezervasyon imkanı sağlayan web sitemizle araç kiralama işleminizi tamamlayabilirsiniz. Günlük 54 TL’den başlayan fiyatlar ile tercihinize bağlı mevcut araçlarımızdan seçim yapabilirsiniz. Kredi kartı provizyon ile alım sağlayabilir, dilerseniz de günlük kullanımınızı arttırabilirsiniz.


Adana araba kiralama firmaları içerisinde öncü olmamız ile birlikte en ekonomik fiyat garantisini ve kaliteli hizmet güvencesini sunuyoruz. Firmamızın tercih edilebilirliğini sorgulayabilir, bölgede olan yakın ve ya tanıdıklarınızdan ziyaretimize gelerek araçlarımızı görmelerini sağlayabilirsiniz. Araç içerisinde yer alan donanımları dilerseniz ekleyebilir ve ihtiyacınıza bağlı kullanım yapabilirsiniz. Uzun süreli araç kiralama hizmeti de sağlayan kuruluşumuz fiyat olarak gün sayısı arttıkça sizlere daha uygun fiyat sunabilmek adına rakamlarda değişiklik yapabilmektedir. Kasko konusunda şüphe duymadan rahatlıkla araç kullanabilirsiniz. Araçlarımız şirket bünyesinde yer almakta ve diğer firmalar gibi kesinlikle şahıs aracı kullanımına imkan verilmemektedir. Güvenli hizmetimizden faydalanmak isterseniz bizlerle irtibata geçebilirsiniz.
İlginizi Çekebilir
  • ADANA’YA YOLUNUZ DÜŞERSE
    Adana’ya şahsi aracınız olmadan seyahat edecekseniz yahut tatil için Adana’yı seçtiyseniz başvurmanız gereken en güzel yöntem; araç kiralamaktır.
  • ADANA’DA NE YENIR?
    Adana’ya gelmek için önce Google üzerinden arama yapıp bizlere ulaşıp aracınızı kiraladınız ve Adana’ya geldiniz. Şimdi aklınızda “Adana’da ne yenir” sorusu oluşmaya başlamıştır.
  • ADANA’YA GELECEKLER İÇIN “ADANACA SÖZLÜK”
    Herhangi bir sebep ile Adana’ya gelecekseniz normal sıradan konuşmalar yapılınca şok durumuna girip olaya “fransız” kalmamanız için Adanaca sözlük paylaşma gereği duyduk.
  • Adana’da Araç Kiralama Hizmetinde Güvenilir Firma Seçiminin Önemi
    Günümüzde araç kiralama hizmetini sunan birçok firma bulunmaktadır. Adana iline geldiğinizde birçok araç kiralama firmasının hizmet verdiğini görebilirsiniz. Ancak araç kiralama hizmetini alırken, güvenilir ve müşteri odaklı hizmet veren firmaların tercih edilmesi son d...
  • Araç Kiralama Hizmetinde Adana’da Güvenilir Firma Hangisi
    Son yıllarda önemini iyice artıran ve birçok kişinin ziyaret ettiği Adana ilimize geldiğinizde araç kiralama ihtiyacınız doğabilir. Günümüzde birçok kişi araç kiralama hizmeti alarak gidecekleri yere daha hızlı ulaşmakta ve konforlu seyahat geçirmektedir.
Whatsapp Telefon